hotely & menu
Restaurant v Hotelu Maroli***
Martin Svatek
Předkrm
telecí roastbeef, hříbková omáčka, brambora v másle, ředkev, žloutek
Hlavní chod
dušené hovězí žebro, omáčka z červeného vína Rodokmen, lanýžová kaše, šalotka, žlutá řepa
Dezert
dort z kozího sýra a smetany, maracuja, mandlové kameny
více o restaurantu >>Restaurant Starý Špitál U Piaristů – Hotel Volarik****
Miroslav Husák
Předkrm
hráškový krém, chřestová zahrádka
Hlavní chod
vepřová panenka, trhaná krkovice, kapusta, škvarkový drbák, šalvějový jus
Dezert
tvarůžkové koule, jahody, bobulové ovoce
více o restaurantu >>Restaurant v Rodinném Vinařství Mikulov
Jaroslav Kozdělka
Předkrm
tatarák z červené řepy
Hlavní chod
zauzený vepřový bok, zelí, knedlík
Dezert
zmrzlina ze sena, ovčí sýr
více o restaurantu >>Restaurant v Hotelu Galant****
Jan Horký
Předkrm
pěna z kozího sýra, uzený úhoř, hráškový salát
Hlavní chod
telecí, mini brambory, petržel, sardelová omáčka
Dezert
jáhlová kaše, smažené listové těsto, ostružina, malina, med
více o restaurantu >>Restaurant Marcela Ihnačáka v Boutique Hotelu Tanzberg
Petr Vlásek
Předkrm
hovězí jazyk, zelňáky, brambory, jablko, křen, hrášek
Hlavní chod
kachní prso a konfit, pyré z karotky, pečená brokolice, špek
Dezert
čokoládový lanýž, zakysaná smetana, maliny, malinový sorbet
více o restaurantu >>Restaurant Sala terrena na zámku
Radek David
Předkrm
kulajda, vejce, křupavé brambory, koprový olej
Hlavní chod
selátko, pyré z uzeného česneku, konfitovaný česnek, brokolice, kroupy, křupavá slanina
Dezert
krém ze slaného karamelu a čokolády, meruňky, maliny
více o restaurantu >>V každé restauraci je součastí ceny:
- Předkrm + víno
- Hlavní chod + víno
- Dezert + víno
Pokrmy v jednotlivých restaurantech jsou snoubeny s víny Vinařství Víno Marcinčák a Vinařství Volařík Mikulov.
Při zakoupení jednotlivého menu, může návštěvník čerpat všechny doprovodné služby v restaurantu, do kterého si menu zakoupil.